Διαφημίσεις

Απίστευτες εφαρμογές για την αναγνώριση φυτών στο κινητό σας για να απαντάτε στις ερωτήσεις σας!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ το όνομα αυτού του όμορφου φυτού που είδατε στο πάρκο ή στον κήπο του γείτονά σας; Με την πρόοδο της τεχνολογίας, είναι πλέον δυνατό να λύσετε αυτό το μυστήριο με λίγα μόνο κλικ στο κινητό σας!

Διαφημίσεις

Σας παρουσιάζουμε τρεις εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε τα φυτά γρήγορα και με ακρίβεια, ελέγξτε:

iNaturalist

card

Το iNaturalist είναι μια επιστημονική πλατφόρμα πολιτών που επιτρέπει στους χρήστες να αναγνωρίζουν φυτά και ζώα σε όλο τον κόσμο.

Διαφημίσεις

Απλώς τραβήξτε μια φωτογραφία του άγνωστου φυτού και μοιραστείτε τη με την κοινότητα της εφαρμογής. Άλλοι χρήστες και ειδικοί θα σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε σωστά το φυτό.

Αυτή η αλληλεπίδραση καθιστά επίσης δυνατή την ανακάλυψη σπάνιων ειδών και τη συμμετοχή σε επιστημονικά ερευνητικά προγράμματα.

Φαντάσου αυτό

Με μια εκτενή βιβλιοθήκη φυτών, το PictureThis είναι μια εύχρηστη εφαρμογή που σας επιτρέπει να αναγνωρίζετε φυτά από φωτογραφίες.

card

Απλώς τραβήξτε μια εικόνα ή ανεβάστε μια υπάρχουσα φωτογραφία και περιμένετε για ακριβή αναγνώριση του φυτού.

Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τον κύκλο ζωής του φυτού, τις ανάγκες του σε νερό και φως, καθώς και προτάσεις για σωστή φύτευση και φροντίδα.

PlantSnap

card

Με το PlantSnap, μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία του άγνωστου φυτού και μέσα σε δευτερόλεπτα να λάβετε λεπτομερείς πληροφορίες για αυτό.

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί προηγμένους αλγόριθμους αναγνώρισης εικόνων για τον εντοπισμό μιας μεγάλης ποικιλίας φυτικών ειδών, συμπεριλαμβανομένων δέντρων, λουλουδιών, παχύφυτων και άλλων.



Επιπλέον, προσφέρει λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά του φυτού, τις ιδιότητές του ακόμα και συμβουλές φροντίδας.

συμπέρασμα

Μη χάνετε άλλο χρόνο αναρωτιέστε για το όνομα των φυτών που θα βρείτε και ανακαλύψτε τώρα.

Κατεβάστε μία από αυτές τις απίστευτες εφαρμογές και ανακαλύψτε τη φύση γύρω σας! Τώρα, μπορείτε να εξερευνήσετε τον βοτανικό κόσμο με γνώση και θαύμα.

Λήψη εφαρμογών

card

card

card