Διαφημίσεις

Εξερευνήστε τους προγόνους σας με το επίθετο και ανακαλύψτε πράγματα που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για την καταγωγή σας και από πού κατάγονται οι πρόγονοί σας; Με την πρόοδο της τεχνολογίας, είναι πλέον δυνατό να αποκαλύψετε μέρος του οικογενειακού σας ιστορικού μέσω εφαρμογών αφιερωμένων στη γενεαλογική έρευνα.

Διαφημίσεις

Στο Play Store, θα βρείτε μια ποικιλία επιλογών, αλλά σήμερα θα παρουσιάσουμε δύο ξεχωριστές εφαρμογές που μπορούν να σας βοηθήσουν να μάθετε περισσότερα για τους προγόνους σας με το επίθετό τους.

FamilySearch Tree

card

Το FamilySearch είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας οικογενειακό δέντρο και να εξερευνήσετε τις ρίζες σας.

Διαφημίσεις

Με μια διαισθητική διεπαφή, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε πληροφορίες για τους συγγενείς σας, όπως ονόματα, ημερομηνίες γέννησης και γάμου, ακόμη και να μοιραστείτε φωτογραφίες και ιστορίες που σχετίζονται με αυτούς.

Η εφαρμογή προσφέρει πρόσβαση σε μια τεράστια συλλογή ιστορικών αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των πιστοποιητικών γέννησης, γάμου, θανάτου και απογραφής.

Αναζητώντας το επώνυμο της οικογένειάς σας, μπορείτε να βρείτε πολύτιμες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε την καταγωγή σας και να ανακαλύψετε ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για τους προγόνους σας.

Το οικογενειακό μου δέντρο

card

Το My Family Tree είναι μια απλή και διαισθητική εφαρμογή που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να εξερευνήσετε το οικογενειακό σας δέντρο.

Με εύχρηστες λειτουργίες, μπορείτε να προσθέσετε πληροφορίες για τους συγγενείς σας και να δημιουργήσετε οικογενειακές συνδέσεις με την πάροδο του χρόνου.

Όταν αναζητάτε το επώνυμο της οικογένειάς σας, η εφαρμογή μπορεί να εμφανίζει πιθανούς συγγενείς ή άλλα σχετικά οικογενειακά δέντρα.

Αυτή η λειτουργία μπορεί να σας βοηθήσει να επεκτείνετε την αναζήτησή σας και να ανακαλύψετε νέους οικογενειακούς κλάδους για τους οποίους μπορεί να μην γνωρίζατε προηγουμένως.

συμπέρασμα

Με αυτές τις εφαρμογές διαθέσιμες στο Play Store, η εξερεύνηση και η ανακάλυψη των προγόνων σας με το επώνυμο γίνεται μια συναρπαστική εργασία. Ετοιμαστείτε να εμβαθύνετε στην οικογενειακή σας ιστορία, να ανακαλύψετε τις ρίζες σας και να μάθετε περισσότερα για τους πυλώνες που διαμόρφωσαν τη γενεαλογία σας.



Κατεβάστε αυτές τις εφαρμογές σήμερα και ξεκινήστε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι για να συναντήσετε τους προγόνους σας!

Λήψη εφαρμογών

card

card