Διαφημίσεις

Παρακολουθήστε ζωντανά ποδόσφαιρο δωρεάν στο κινητό σας με αυτές τις εφαρμογές!

Αν είστε λάτρης του ποδοσφαίρου και αγαπάτε την ιδέα να παρακολουθείτε συναρπαστικά παιχνίδια χωρίς να ξοδέψετε ούτε μια δεκάρα, είστε στο σωστό μέρος.

Διαφημίσεις

Με την άνοδο των υπηρεσιών ροής, είναι πλέον δυνατό να παρακολουθείτε ζωντανούς αγώνες και επαναλήψεις των αγαπημένων σας ομάδων χωρίς να ανοίξετε το πορτοφόλι σας.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο εφαρμογές Τα HBO Max, DAZN και Pluto TV, που πετυχαίνουν υπέροχα γκολ όσον αφορά το «δωρεάν ποδόσφαιρο».

Διαφημίσεις

HBO Max

Το HBO Max, διάσημο για τις αποκλειστικές σειρές και τις ταινίες του, βγήκε στο γήπεδο για να μεταδώσει ποδόσφαιρο.

Με τον αθλητικό του προγραμματισμό, συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών από γνωστές ομάδες, προσφέρει μια εμπειρία υψηλής ποιότητας. Ετοιμάστε το ποπ κορν και βουτήξτε σε έναν κορυφαίο ποδοσφαιρικό μαραθώνιο.

Η υπηρεσία κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Μάιο του 2020 και στοχεύει να ανταγωνιστεί άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες ροής, όπως Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, μεταξύ άλλων.

DAZN

Το DAZN είναι η απάντηση για όσους αναζητούν μια αθλητική εναλλακτική. Αυτή η εφαρμογή έχει κερδίσει την προβολή για την ολοκληρωμένη κάλυψη διαφόρων πρωταθλημάτων και πρωταθλημάτων.

Με μια διαισθητική διεπαφή, είναι εύκολο να πλοηγηθείτε και να βρείτε τα παιχνίδια που θέλετε να δείτε.

card

Και την καλύτερη; Δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα για να απολαύσετε ηλεκτρικούς αγώνες.



pluto tv

card

Φανταστείτε μια εφαρμογή που συγκεντρώνει ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια και περιεχόμενο κατ' απαίτηση, όλα χωρίς κόστος, αυτή είναι η Pluto TV.

Με μια περιστρεφόμενη επιλογή αθλητικών καναλιών, σας επιτρέπει να συντονιστείτε σε ζωντανές ροές ποδοσφαίρου και να παρακολουθήσετε προηγούμενους αγώνες.

Είναι σαν να έχεις ένα δωρεάν εισιτήριο για την εικονική κερκίδα.

συμπέρασμα

Σε έναν κόσμο όπου το ποδόσφαιρο είναι συχνά συνώνυμο με τις υψηλές τιμές, αυτές οι εφαρμογές αλλάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού.

Το HBO Max, το DAZN και το Pluto TV ξεχωρίζουν προσφέροντας δωρεάν πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα αγώνων, από τα πιο συναρπαστικά έως αυτά που νομίζατε ότι δεν θα ξαναδείτε ποτέ.

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, να ζητωκραυγάσετε, να επευφημήσετε και να γιορτάσετε, όλα αυτά χωρίς να αγγίξετε την τσέπη σας.

Πάρτε το ποπ κορν, το τηλεχειριστήριο και βουτήξτε σε αυτή τη μοναδική αθλητική εμπειρία!

Λήψη εφαρμογών

card

card