Διαφημίσεις

Αποκαλύψτε το παρελθόν της οικογένειάς σας στο κινητό σας και ανακαλύψτε πράγματα που δεν είχατε φανταστεί!

Ποιος ήξερε ότι ένα απλό επώνυμο θα μπορούσε να είναι το κλειδί για να ανοίξετε τις πόρτες στο παρελθόν της οικογένειάς σας; Ετοιμαστείτε να εξερευνήσετε το εφαρμογές επαναστάτες που υπόσχονται να σας ταξιδέψουν στους αιώνες.

Διαφημίσεις

Ανακαλύψτε το οικογενειακό σας ιστορικό μέσω του επωνύμου σας με εφαρμογές όπως το Ancestry, το Past Life Regression Hypnosis και το FamilySearch Tree.

Συνδεθείτε με τις ρίζες σας και εκπλαγείτε!

Διαφημίσεις

Καταγωγή

Το γενεαλογικό σας δέντρο ζωντανεύει! Με το Ancestry, το επώνυμό σας γίνεται μια πύλη για να ανακαλύψετε προγόνους, ιστορίες ζωής και ακόμη και εθνικές ρίζες.

Αφήστε την τεχνολογία να σας καθοδηγήσει στους διαδρόμους της δικής σας ιστορίας.

Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν και να επεκτείνουν τα οικογενειακά τους δέντρα προσθέτοντας πληροφορίες για τους προγόνους τους, όπως ονόματα, ημερομηνίες γέννησης και θανάτου, γάμους, φωτογραφίες και άλλες σχετικές λεπτομέρειες.

card

Ύπνωση παλινδρόμησης της προηγούμενης ζωής

Το παρελθόν δεν είναι μόνο στο γενεαλογικό δέντρο.

Αυτή η υπνωτική εφαρμογή εμβαθύνει σε προηγούμενες ζωές, αποκαλύπτοντας συνδέσεις που ξεπερνούν τα ιστορικά αρχεία.

Ετοιμαστείτε να ξαναζήσετε στιγμές που διαμόρφωσαν την καριέρα σας.

card



FamilySearch Tree

card

Φέρτε τα κλαδιά του γενεαλογικού σας δέντρου σε πλήρη άνθιση! Αυτή η εφαρμογή σας συνδέει με μια τεράστια βάση δεδομένων, δίνοντας τη δυνατότητα να ανακαλύψετε μακρινούς συγγενείς και να εμβαθύνετε στις ρίζες που διαμόρφωσαν την οικογένειά σας.

συμπέρασμα

Θέλετε να μάθετε πώς το επώνυμό σας μπορεί να ανοίξει τις πόρτες στο οικογενειακό σας ιστορικό; Η απάντηση είναι απλή: τεχνολογία!

Αυτές οι εφαρμογές χρησιμοποιούν τη δύναμη των δεδομένων, των εγγραφών και ακόμη και της ύπνωσης για να αποκαλύψουν τι έχει κρυφτεί στις πτυχές του χρόνου.

Ποιος είπε ότι το οικογενειακό σας ιστορικό χάθηκε για πάντα; Με το Ancestry, το Past Life Regression Hypnosis και το FamilySearch Tree, μπορείτε να γίνετε εξερευνητής του παρελθόντος, ανακαλύπτοντας αρχαία μυστικά και ξαναζώντας επικές στιγμές.

Το επώνυμό σας είναι το νήμα της Αριάδνης που θα σας οδηγήσει στον λαβύρινθο της ιστορίας.

Έτσι, αφήστε την περιέργεια να σας οδηγήσει και εμβαθύνετε στα βάθη του παρελθόντος σας με αυτές τις απίστευτες εφαρμογές.

Ετοιμαστείτε να συνδεθείτε με τις ρίζες σας και να εκπλαγείτε από ιστορίες που ξεπερνούν αυτό που φανταζόσασταν!

Λήψη εφαρμογών

card

card

card