Διαφημίσεις

Μάθετε ποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram αυτή τη στιγμή με αυτές τις δωρεάν εφαρμογές!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιος κρύβει τις αναρτήσεις σας στο Instagram;

Διαφημίσεις

Ποιοι είναι αυτοί οι περίεργοι που παρακολουθούν τις φωτογραφίες, τις ιστορίες και τα βίντεό σας;

Η αναμονή τελείωσε! Με τις επαναστατικές εφαρμογές Influxy και InStalker, μπορείτε επιτέλους να ξεκλειδώσετε τα μυστικά του προφίλ σας.

Διαφημίσεις

Μη χάνετε άλλο χρόνο αναρωτιέστε, μάθετε τώρα!

Influxy – Το μυστικό παράθυρο στο προφίλ σας

Φανταστείτε να έχετε ένα μυστικό παράθυρο που αποκαλύπτει ποιοι είναι οι τακτικοί επισκέπτες του προφίλ σας στο Instagram.

Με το Influxy, αυτό γίνεται πραγματικότητα!

Αυτή η καινοτόμος εφαρμογή χρησιμοποιεί προηγμένους αλγόριθμους για να παρακολουθεί και να αναγνωρίζει τις δραστηριότητες των χρηστών που εξερευνούν τις αναρτήσεις σας.

Και το καλύτερο από όλα, είναι εύκολο στη χρήση!

Απλώς κατεβάστε το Influxy απευθείας από το Play Store εδώ και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Instagram.

Μέσα σε λίγα λεπτά, η εφαρμογή θα αρχίσει να συλλέγει πολύτιμα δεδομένα σχετικά με το ποιος ενδιαφέρεται για αυτά που μοιράζεστε.

Μάθετε αν είναι ο αγαπημένος σας, οι φίλοι ή ακόμα και ο συνάδελφός σας που δεν είχατε φανταστεί!



InStalker – Το απόλυτο εργαλείο έρευνας

Αν ψάχνετε για ακόμα πιο βαθιές λεπτομέρειες για τους επισκέπτες σας, το InStalker είναι η απάντηση.

Αυτή η εφαρμογή ξεπερνά τα βασικά, παρέχοντας λεπτομερείς αναφορές και στατιστικά στοιχεία σχετικά με το ποιος βλέπει τις φωτογραφίες σας πιο συχνά, ποιες αναρτήσεις τραβούν τη μεγαλύτερη προσοχή και ακόμη και τον μέσο χρόνο που αφιερώνουν οι άνθρωποι εξερευνώντας το προφίλ σας.

Μη χάνετε άλλο χρόνο αναρωτιέστε ποιος σας παρακολουθεί στο Instagram.

Κάντε λήψη του InStalker τώρα εδώ και βουτήξτε στον συναρπαστικό κόσμο της εικονικής έρευνας.

Ανακαλύψτε πρότυπα συμπεριφοράς, αναγνωρίστε τους μεγαλύτερους θαυμαστές σας και γίνετε ένα βήμα μπροστά στα social media!

Πως δουλεύει?

Ίσως αναρωτιέστε: πώς μπορούν αυτές οι εφαρμογές να επιτύχουν ένα τέτοιο κατόρθωμα; Η μαγεία βρίσκεται στους προηγμένους αλγόριθμους και τεχνολογίες παρακολούθησης που χρησιμοποιούνται από το Influxy και το InStalker.

Αυτές οι εφαρμογές έχουν πρόσβαση σε δημόσια δεδομένα που είναι διαθέσιμα στο Instagram και, μέσω έξυπνης ανάλυσης, εντοπίζουν μοτίβα επισκέψεων.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι και οι δύο εφαρμογές εγγυώνται την ασφάλεια και το απόρρητο των χρηστών.

Καμία ευαίσθητη πληροφορία δεν διακυβεύεται και μόνο δημόσια δεδομένα χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία συναρπαστικών αναφορών σχετικά με το κοινό σας στο Instagram.

Συμπέρασμα: Πλήρης έλεγχος του προφίλ σας

Σε έναν κόσμο που καθοδηγείται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το να έχεις τον έλεγχο του ποιος βλέπει τις αναρτήσεις σου είναι κάτι περισσότερο από επιθυμία, είναι ανάγκη.

Με το Influxy και το InStalker, αποκτάτε τη δύναμη να κατανοείτε καλύτερα το κοινό σας, να προσαρμόζετε το περιεχόμενό σας και ακόμη και να εκπλήσσετε τους ακόλουθούς σας με στοχευμένες αναρτήσεις.

Μην αφήσετε το μυστήριο των επισκεπτών σας στο Instagram να παραμείνει άλυτο.

Κατεβάστε το Influxy και το InStalker τώρα απευθείας από το Play Store και κάντε ένα βήμα μπροστά στο ταξίδι για να μάθετε ποιος σας παρακολουθεί!