Διαφημίσεις

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιος επισκέπτεται το προφίλ σας στο Instagram; Ποιοι είναι αυτοί οι περίεργοι που κάνουν σιωπηλά κύλιση στη ροή σας;

Τώρα δεν χρειάζεται πια να αναρωτιέστε! Παρουσιάζουμε δύο απίστευτες εφαρμογές που θα αποκαλύψουν όλα τα μυστικά του προφίλ σας: Influxy και InStalker.

Διαφημίσεις

Influxy: The Curious Look at Your Eyes

Το Influxy είναι το τέλειο εργαλείο για να ικανοποιήσετε την περιέργειά σας σχετικά με το ποιος παρακολουθεί αυτά που μοιράζεστε στο Instagram.

Με μια διαισθητική και εύχρηστη διεπαφή, αυτή η εφαρμογή προσφέρει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το ποιος επισκέφτηκε το προφίλ σας, πόσες φορές και ακόμη και ποιος σας έκανε unfollow.

Διαφημίσεις

Για να ξεκινήσετε την εξερεύνηση των επισκέψεων του προφίλ σας, απλώς κατεβάστε το Influxy απευθείας από το Play Store εδώ.

Μόλις εγκατασταθεί, συνδέστε την εφαρμογή στον λογαριασμό σας στο Instagram και, μέσα σε λίγα λεπτά, αποκτήστε πρόσβαση σε πολύτιμα δεδομένα σχετικά με τη δραστηριότητα στο προφίλ σας.

Το Influxy όχι μόνο παρέχει πληροφορίες σχετικά με το ποιος σας παρακολουθεί, αλλά επισημαίνει επίσης τους χρήστες που αλληλεπιδρούν περισσότερο με τις αναρτήσεις σας.

Μάθετε ποιος αρέσει, σχολιάζει και μοιράζεται τις φωτογραφίες σας πιο συχνά.

Αυτή η λειτουργικότητα σάς επιτρέπει να γνωρίσετε καλύτερα τους αφοσιωμένους ακολούθους σας και να δημιουργήσετε περιεχόμενο που τους ταιριάζει πραγματικά.

InStalker: Ο εικονικός ντετέκτιβ του Instagram

Αν ψάχνετε για πιο εις βάθος ανάλυση και προηγμένες δυνατότητες, το InStalker είναι μια ιδανική επιλογή.

Κατέβασε την εφαρμογή εδώ για να ξεκινήσετε να ξεκλειδώνετε τα μυστικά του προφίλ σας στο Instagram.

Το InStalker υπερβαίνει τα απλά στατιστικά επισκέψεων και προσφέρει λεπτομερείς πληροφορίες για τους ακόλουθούς σας.



Μάθετε ποια είναι τα πιο ενεργά προφίλ στη ροή σας, ποιοι αλληλεπιδρούν περισσότερο με τις ιστορίες σας και ακόμη και ποιοι σας παρακολουθούν στενά.

Επιπλέον, το InStalker προσφέρει αποκλειστικές λειτουργίες, όπως τη δυνατότητα να βλέπετε ποιος σας έχει μπλοκάρει ή δεν ακολουθεί την παρακολούθηση.

Αυτές οι πολύτιμες πληροφορίες μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον κοινωνικό σας κύκλο πιο διαφανή και να σας δώσει τον πλήρη έλεγχο της παρουσίας σας στο Instagram.

Το συμπέρασμα: Κυβερνήστε τον κόσμο σας στο Instagram

Με το Influxy και το InStalker, δεν χρειάζεται πλέον να αναρωτιέστε ποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram.

Αυτές οι επαναστατικές εφαρμογές βάζουν τις πληροφορίες απευθείας στα χέρια σας, επιτρέποντάς σας να κυριαρχήσετε στον κόσμο σας στο Instagram.

Ωστόσο, θυμηθείτε να χρησιμοποιείτε αυτά τα εργαλεία με υπευθυνότητα και να σέβεστε το απόρρητο των άλλων.

Εξάλλου, το Instagram είναι ένας χώρος για να μοιράζεστε στιγμές, ιστορίες και να συνδέεστε με φίλους και η διαφάνεια είναι το κλειδί για τη δημιουργία υγιών σχέσεων στο διαδίκτυο.

Λοιπόν, τι περιμένεις; Κατεβάστε το Influxy και το InStalker τώρα από το Play Store και ξεκινήστε να ξεκλειδώνετε τα μυστικά του προφίλ σας στο Instagram.

Πάρτε τον έλεγχο της διαδικτυακής σας παρουσίας και εκπλαγείτε από τις ανακαλύψεις που σας επιφυλάσσουν αυτές οι απίστευτες εφαρμογές!

Μη χάνετε άλλο χρόνο, κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους και κατεβάστε τις εφαρμογές τώρα:

Ανακαλύψτε, συνδεθείτε και κυριαρχήστε στον κόσμο σας στο Instagram με το Influxy και το InStalker!