Διαφημίσεις

Πολλοί άνθρωποι έχουν ανακαλύψει πληροφορίες για τα μέλη της οικογένειάς τους αναζητώντας χρησιμοποιώντας ιστότοπους και εφαρμογές. γενεαλογία. Με στόχο την ανακάλυψη του πρόγονοι με επώνυμο, αυτά τα εργαλεία είναι ένας πρακτικός και αποτελεσματικός τρόπος για να εξερευνήσουμε την οικογενειακή μας κληρονομιά.

Διερευνώντας την ιστορία της ζωής των προγόνων μας, μπορούμε να μάθουμε για τους τόπους όπου ζούσαν, τις πεποιθήσεις, τα έθιμά τους, το επάγγελμά τους και άλλες πτυχές που μας συνδέουν με αυτούς, βοηθώντας μας να κατανοήσουμε τη δική μας ταυτότητα.

Διαφημίσεις

Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετές εφαρμογές και ιστότοποι που κάνουν αναζήτηση πρόγονοι με επώνυμο, όπως MyHeritage, Ancestry και FamilySearch.

Αυτές οι πλατφόρμες προσφέρουν πρόσβαση σε ιστορικά αρχεία, επιτρέπουν την κατασκευή οικογενειακών δέντρων, διατηρούν μνήμες και παρέχουν πληροφορίες σχετικά με την προέλευση και τη σημασία των επωνύμων. Επιπλέον, οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες για λήψη από το Google Play Store.

Διαφημίσεις

MyHeritage: Family Tree & DNA – Εφαρμογές στο Google Play

Καταγωγή: Οικογενειακό ιστορικό και DNA – Εφαρμογές στο Google Play

Για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στην ανακάλυψη πρόγονοι με επώνυμο, είναι σημαντικό να μιλήσετε με την οικογένεια για να λάβετε πληροφορίες και ιστορίες που μπορούν να βοηθήσουν στη γενεαλογική έρευνα. Όμως, όσο περισσότερα δεδομένα έχετε, τόσο πιο πλούσια και ακριβή θα είναι τα δεδομένα σας. Γενεαλογία.

Ανακαλύψτε την προέλευση του επώνυμο Μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο για όσους επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για ευρωπαϊκή ιθαγένεια σε ορισμένες ειδικές περιπτώσεις.

Βασικά σημεία του άρθρου:

  • Ανακαλύψτε το οικογενειακό σας ιστορικό εξερευνώντας ιστότοπους και εφαρμογές γενεαλογία
  • Φτιάξτε το δικό σας Γενεαλογία και ανακαλύψτε πληροφορίες για τους προγόνους σας
  • Εφαρμογές όπως το MyHeritage, το Ancestry και το FamilySearch διευκολύνουν την αναζήτηση προγόνων στο διαδίκτυο. επώνυμο
  • Μιλήστε με την οικογένεια και συλλέξτε προσωπικές πληροφορίες για να εμπλουτίσετε τη γενεαλογική έρευνα
  • Η προέλευση του επώνυμο μπορεί να είναι χρήσιμο για την αίτηση για ευρωπαϊκή ιθαγένεια σε ορισμένες περιπτώσεις

Πώς να μάθετε την καταγωγή σας με το επώνυμο

Για όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν την καταγωγή τους με το επώνυμο, υπάρχουν πολλά διαθέσιμα εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν σε αυτή τη συναρπαστική αναζήτηση. Ιστοσελίδες και εφαρμογές γενεαλογία δημοφιλείς ιστότοποι όπως το MyHeritage, το Ancestry και το FamilySearch προσφέρουν πολύτιμους πόρους για αναζήτηση προγόνων και κατασκευή γενεαλογικών δέντρων.

Αυτές οι πλατφόρμες σάς επιτρέπουν να εξερευνήσετε ιστορικά αρχεία, να αποκτήσετε πρόσβαση σε ψηφιοποιημένα έγγραφα και να ανακαλύψετε πληροφορίες σχετικά με την προέλευση και τη σημασία των επωνύμων. Επιπλέον, προσφέρουν προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως τεστ DNA και σύγκριση φυσικών χαρακτηριστικών με τους προγόνους σας.

Το MyHeritage είναι γνωστό για το χαρακτηριστικό του DNA Matching, το οποίο σας επιτρέπει να συγκρίνετε το DNA σας με άλλα άτομα και να βρείτε μακρινούς συγγενείς. Αλλά το Ancestry προσφέρει τώρα πρόσβαση σε μια τεράστια βάση δεδομένων και ιστορικά έγγραφα για να βοηθήσει στη γενεαλογική έρευνα.

Στο FamilySearch, μπορείτε να εξερευνήσετε αρχεία και έγγραφα δωρεάν, αναζητώντας προγόνους σε όλο τον κόσμο. Η πλατφόρμα διαθέτει επίσης δυνατότητες συνεργασίας, που σας επιτρέπουν να μοιράζεστε πληροφορίες με άλλα μέλη της οικογένειάς σας.



Εκτός από αυτές τις πλατφόρμες, υπάρχουν και άλλοι ιστότοποι και ιδρύματα που μπορούν να είναι χρήσιμα αναζήτηση προγόνων, όπως το Μουσείο Μετανάστευσης του Σάο Πάολο. Μην ξεχάσετε επίσης να μιλήσετε με την οικογένειά σας και να συλλέξετε ιστορίες και προσωπικές πληροφορίες. Αυτές οι αναμνήσεις μπορεί να είναι πολύτιμες για την αποκάλυψη της καταγωγής σας και τη σύνδεση ακόμη περισσότερο με τις οικογενειακές σας ρίζες.

συμπέρασμα

Η ανακάλυψη της οικογενειακής ιστορίας και της καταγωγής σας με το επώνυμο μπορεί να είναι ένα συναρπαστικό και εμπλουτιστικό ταξίδι. Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα εργαλεία και πόροι για να το κάνετε πιο εύκολο αναζήτηση προγόνων και την κατασκευή γενεαλογικών δέντρων.

Εφαρμογές όπως το MyHeritage, το Ancestry και το FamilySearch είναι εξαιρετικές επιλογές για να ξεκινήσετε το ταξίδι ανακάλυψης. Το MyHeritage, για παράδειγμα, προσφέρει λειτουργίες όπως η κατασκευή Γενεαλογία, πρόσβαση σε ιστορικά αρχεία και τεστ DNA που θα σας βοηθήσουν να συνδεθείτε με μακρινούς συγγενείς. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή εδώ.

Το Ancestry είναι επίσης ένα ισχυρό εργαλείο, με μια μεγάλη συλλογή από αρχεία προγόνων. Με την εφαρμογή Ancestry, μπορείτε να δημιουργήσετε το οικογενειακό σας δέντρο, να αναζητήσετε ιστορικά έγγραφα και να αποκτήσετε πληροφορίες για το οικογενειακό σας υπόβαθρο.

Το FamilySearch, με τη σειρά του, προσφέρει πρόσβαση σε μια τεράστια συλλογή αρχείων, επιτρέποντάς σας να αναζητήσετε προγόνους σε όλο τον κόσμο. Κατεβάστε την εφαρμογή εδώ και ξεκινήστε την εξερεύνηση του οικογενειακού σας ιστορικού.

Η συζήτηση με την οικογένεια και η συλλογή προσωπικών πληροφοριών παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στη γενεαλογική έρευνα. Επιπλέον, το τεστ DNA μπορεί να προσφέρει συναρπαστικές γνώσεις για την καταγωγή και να βοηθήσει στη δημιουργία συνδέσεων με μακρινούς συγγενείς.

Η γενεαλογική έρευνα όχι μόνο σας βοηθά να κατανοήσετε την οικογενειακή ιστορία, αλλά προσφέρει επίσης την ευκαιρία να συνδεθείτε με τις ρίζες σας και να διατηρήσετε τη μνήμη των προγόνων σας. Έτσι, εάν είστε περίεργοι να ανακαλύψετε την καταγωγή σας με το επώνυμο, μη διστάσετε να εξερευνήσετε τα διάφορα διαθέσιμα εργαλεία και να εμβαθύνετε στη συναρπαστική ιστορία της οικογένειάς σας.

Σύνδεσμοι πηγών