Διαφημίσεις

Αναζητάτε έναν πρακτικό και αποτελεσματικό τρόπο να υπολογίσετε το σωματικό σας λίπος; Οι αιτήσεις Plixi, Μέτρηση Σώματος & Ιχνηλάτη ΔΜΣ και το Body Fat % Muscle and Calories είναι εδώ για να σας βοηθήσουν! Αυτά τα καινοτόμα εργαλεία είναι ιδανικά για την αξιολόγηση της σύστασης του σώματός σας, τη μέτρηση του ποσοστού λίπους, την παρακολούθηση της υγείας σας και τον έλεγχο του σωματικού σας λίπους.

Η εφαρμογή Plixi χρησιμοποιεί τις φόρμουλες Durnin/Womersley και Jackson/Pollock, κατάλληλες για διαφορετικά επίπεδα ποσοστού λίπους σε άνδρες και γυναίκες. Αλλά με αυτό, μπορείτε να υπολογίσετε τον δείκτη σωματικού λίπους σας γρήγορα και με ακρίβεια, λαμβάνοντας υπόψη το φύλο, την ηλικία, το βάρος, το ύψος και τις συγκεκριμένες πτυχές του δέρματος.

Διαφημίσεις

Κατέβασε την εφαρμογή Plixi τώρα στο Google Play Store και έχετε τον απόλυτο έλεγχο της υγείας και του σωματικού σας λίπους. Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε.

Η εφαρμογή Μέτρηση Σώματος & Ιχνηλάτη ΔΜΣ προσφέρει μια ποικιλία λειτουργιών που βοηθούν στην παρακολούθηση του σωματικού σας λίπους.

Διαφημίσεις

Εκτός όμως από τον υπολογισμό του ποσοστού λίπους, θα έχετε πρόσβαση και σε α ιχνηλάτης εισόδου νερού για να βεβαιωθείτε ότι είστε πάντα ενυδατωμένοι, α ιχνηλάτης δραστηριότητας για να παρακολουθείτε τις θερμίδες που καίγονται, πληροφορίες σχετικά με ιδανικό σωματικό βάρος ακόμη και ένα πρόγραμμα διατροφής που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας.

Σωματικό Λίπος % Μύες και θερμίδες

Για όσους θέλουν μια εφαρμογή all-in-one, το Body Fat % Muscle and Calories είναι μια εξαιρετική επιλογή. Με αυτό, μπορείτε να παρακολουθείτε το βάρος σας, να παρακολουθείτε τις θερμίδες που καταναλώνετε, να υπολογίζετε ποσοστό σωματικού λίπους, ελέγξτε την αναλογία μέσης/ύψους και λάβετε συστάσεις για την ημερήσια πρόσληψη νερού. Όλα αυτά σε μια εφαρμογή! Επομένως, μη χάνετε χρόνο και κατεβάστε το Body Fat % Muscle and Calories από το Google Play Store αυτήν τη στιγμή.

Με αυτές τις εκπληκτικές εφαρμογές, θα έχετε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να υπολογίσετε το σωματικό σας λίπος, να παρακολουθείτε την υγεία σας και να επιτύχετε τους στόχους σας. Επομένως, μην περιμένετε άλλο, κατεβάστε τα αμέσως τώρα και ξεκινήστε το ταξίδι σας για μια πιο υγιεινή ζωή!

Plixi: Υπολογιστής σωματικού λίπους

Η εφαρμογή Plixi είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για τον υπολογισμό του δείκτη σωματικού λίπους. Χρησιμοποιώντας τις διάσημες φόρμουλες Durnin/Womersley και Jackson/Pollock, το Plixi κάνει μια ακριβή και εξατομικευμένη αξιολόγηση, λαμβάνοντας υπόψη το φύλο, την ηλικία, το βάρος, το ύψος και τις συγκεκριμένες πτυχές του δέρματος κάθε χρήστη.

Αλλά με διαφορετικές συνθέσεις για άνδρες και γυναίκες, το Plixi απευθύνεται σε άτομα με διαφορετικά επίπεδα σωματικού λίπους, παρέχοντας γρήγορα και αξιόπιστα αποτελέσματα.

Παρακολουθώντας τη σύσταση του σώματός σας μέσω του Plixi, θα μπορείτε να παρακολουθείτε και να ελέγχετε αποτελεσματικά το λίπος στο σώμα σας. Αλλά η ακρίβεια των τύπων που χρησιμοποιεί η εφαρμογή την καθιστά απαραίτητο εργαλείο για όποιον θέλει να επιτύχει τους στόχους της υγείας και της ευημερίας του.

Plixi – Υπολογιστής λίπους – Εφαρμογές στο Google Play

Body Measurement & BMI Tracker: Body Fat Monitoring

Εν ολίγοις, το Body Measurement & BMI Tracker είναι μια εφαρμογή all-in-one για την παρακολούθηση του σωματικού λίπους και την αξιολόγηση της σύστασης του σώματός σας. Με χαρακτηριστικά όπως ιχνηλάτης εισόδου νερού, ιχνηλάτης δραστηριότητας φυσική, αριθμομηχανή ποσοστό σωματικού λίπους, ιδανικό σωματικό βάρος και προγράμματα διατροφής, προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να πετύχετε τους στόχους υγείας σας.



Ο ιχνηλάτης εισόδου νερού σας βοηθά να διασφαλίσετε ότι είστε επαρκώς ενυδατωμένοι, ενώ το ιχνηλάτης δραστηριότητας Η φυσική κατάσταση σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τις θερμίδες που καίγονται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Με την αριθμομηχανή ποσοστό σωματικού λίπους, μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε τη ρουτίνα προπόνησης και τη διατροφή σας για να επιτύχετε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Επιπλέον, το Body Measurement & BMI Tracker υποδεικνύει το ιδανικό σωματικό βάρος με βάση το ύψος σας και προσφέρει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής. Αυτό θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας με υγιή τρόπο. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να είναι βολική και εύκολη στη χρήση, παρέχοντας μια διαισθητική εμπειρία για την παρακολούθηση της υγείας σας και τον έλεγχο του σωματικού λίπους.

Κατεβάστε το Body Measurement & BMI Tracker δωρεάν από το Google Play Store και ξεκινήστε να παρακολουθείτε το ταξίδι σας προς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής σήμερα.

Παρακολουθεί μετρήσεις σώματος – Εφαρμογές στο Google Play

Σύνδεσμοι πηγών