Διαφημίσεις

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να προσθέσετε ήχο στην κατάστασή σας στο WhatsApp και να προσθέσετε εξατομικευμένη μουσική και ήχους στις ενημερώσεις σας; Σε αυτόν τον πρακτικό οδηγό, θα μάθετε πώς να εκτελείτε εύκολα αυτήν την εργασία. Θα καλύψουμε τόσο την εγγενή μέθοδο WhatsApp όσο και τη χρήση της εφαρμογές τρίτο μέρος για να προσθέσετε ήχο στην κατάστασή σας.

Θέλετε να προσθέσετε ήχο στην κατάστασή σας στο WhatsApp γρήγορα και απλά; Δείτε παρακάτω μερικές πρακτικές συμβουλές:

Διαφημίσεις

1. Για να προσθέσετε ήχο από μια συνομιλία στην κατάστασή σας στο WhatsApp, ανοίξτε τη συνομιλία που περιέχει τον επιθυμητό ήχο και πατήστε παρατεταμένα τον ήχο για να εμφανιστούν οι επιλογές κοινής χρήσης. Στη συνέχεια, αποθηκεύστε τον ήχο στο Google Drive (για συσκευές Android) ή στο iCloud (για συσκευές iOS). Κατεβάστε τον ήχο στην εσωτερική μνήμη του smartphone σας.

2. Τώρα, ανοίξτε ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου τρίτου κατασκευαστή, όπως το VLC και παίξτε το αποθηκευμένο αρχείο ήχου. Κατά την αναπαραγωγή του ήχου, ανοίξτε το WhatsApp και εγγράψτε ένα βίντεο με την κάμερα καλυμμένη για να καταγράψετε μόνο τον ήχο. Επεξεργαστείτε το βίντεο όπως θέλετε και ανεβάστε το ως τη νέα σας κατάσταση.

Διαφημίσεις

Άλλοι τρόποι προσθήκης

Εάν προτιμάτε να προσθέσετε έναν ήχο που είναι αποθηκευμένος στη μνήμη του κινητού σας τηλεφώνου στην κατάσταση WhatsApp, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων που υποστηρίζει την αναπαραγωγή ήχου που είναι αποθηκευμένη στην εσωτερική μνήμη του κινητού σας τηλεφώνου, όπως το VLC. Ανοίξτε το VLC και αποκτήστε πρόσβαση στις ρυθμίσεις για να ενεργοποιήσετε την πρόσβαση σε αρχεία στην εσωτερική μνήμη.

2. Μεταβείτε στο φάκελο όπου είναι αποθηκευμένος ο ήχος και παίξτε τον χρησιμοποιώντας VLC. Κατά την αναπαραγωγή του ήχου, ανοίξτε το WhatsApp και εγγράψτε ένα βίντεο με την κάμερα καλυμμένη για να καταγράψετε μόνο τον ήχο. Επεξεργαστείτε το βίντεο όπως θέλετε και ανεβάστε το ως τη νέα σας κατάσταση.

Τώρα που ξέρετε πώς να προσθέτετε μουσική στην κατάστασή σας στο WhatsApp, δοκιμάστε αυτές τις συμβουλές και κάντε τις ενημερώσεις σας ακόμα πιο ενδιαφέρουσες και ελκυστικές. Να θυμάστε να σέβεστε πάντα τα πνευματικά δικαιώματα όταν προσθέτετε μουσική ή οποιονδήποτε άλλο ήχο στην κατάστασή σας.

Επιπλέον, αν ψάχνετε εφαρμογές Για να διευκολύνετε αυτήν την εργασία, προτείνουμε το Status Pal, το Audio Status Maker και το Photos στο Video Maker. Εκείνοι εφαρμογές προσφέρουν πρόσθετες λειτουργίες για τη δημιουργία καταστάσεων με ήχο.

Πώς να προσθέσετε ήχο συνομιλίας στην κατάσταση WhatsApp

Για να προσθέσετε ήχο από μια συνομιλία στην κατάστασή σας στο WhatsApp, μπορείτε να ακολουθήσετε μερικά απλά βήματα:

  1. Ανοίξτε τη συνομιλία που περιέχει τον ήχο που θέλετε να μοιραστείτε.
  2. Πατήστε παρατεταμένα στον ήχο για να εμφανιστούν οι επιλογές κοινής χρήσης.
  3. Αποθηκεύστε τον ήχο στο Google Drive (για συσκευές Android) ή στο iCloud (για συσκευές iOS).
  4. Αφού αποθηκεύσετε τον ήχο, κατεβάστε τον στην εσωτερική μνήμη του smartphone σας.
  5. Τώρα, ανοίξτε ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου τρίτου κατασκευαστή, όπως το VLC και παίξτε το αρχείο ήχου.
  6. Κατά την αναπαραγωγή του ήχου, ανοίξτε το WhatsApp και εγγράψτε ένα βίντεο με την κάμερα καλυμμένη για να καταγράψετε μόνο τον ήχο.
  7. Επεξεργαστείτε το βίντεο όπως θέλετε και ανεβάστε το ως τη νέα σας κατάσταση.

Αυτός είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να μοιραστείτε ενδιαφέρουσες συνομιλίες ή ειδικές στιγμές ήχου με τις επαφές σας. Θυμηθείτε να σέβεστε το απόρρητο και να λαμβάνετε άδεια από τα άτομα που συμμετέχουν στη συνομιλία πριν κοινοποιήσετε τον ήχο.

Εφαρμογές για τη διευκόλυνση της κοινής χρήσης ήχου στην κατάσταση WhatsApp

Εκτός από την εγγενή μέθοδο WhatsApp, υπάρχουν επίσης ορισμένες διαθέσιμες εφαρμογές που μπορούν να διευκολύνουν τη διαδικασία προσθήκης ήχου συνομιλίας στο WhatsApp. Εδώ είναι μερικά από αυτά:



  • Status Pal: Μια απλή και διαισθητική εφαρμογή που σας επιτρέπει να εξάγετε ήχο από συνομιλίες WhatsApp και να τον μοιράζεστε εύκολα στην κατάστασή σας. Κατέβασε εδώ Status Pal – Δημιουργία κατάστασης ήχου – Εφαρμογές στο Google Play
  • Δημιουργός κατάστασης ήχου: Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να επιλέξετε ήχο από τις συνομιλίες σας στο WhatsApp και να δημιουργήσετε εξατομικευμένα βίντεο για κοινή χρήση στην κατάσταση. Κατέβασε εδώ Audio Status Maker – Εφαρμογές στο Google Play
  • Φωτογραφίες στο Video Maker: Αν και το όνομα υποδηλώνει τη δημιουργία βίντεο από φωτογραφίες, αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να προσθέσετε ήχους συνομιλίας στην κατάστασή σας στο WhatsApp. Κατέβασε εδώ Μουσική σε φωτογραφία – Εφαρμογές στο Google Play

Δοκιμάστε αυτές τις εφαρμογές για να κάνετε τη διαδικασία κοινής χρήσης ήχου στην κατάσταση WhatsApp ακόμα πιο εύκολη και βολική.

Πώς να προσθέσετε ήχο από το κινητό σας τηλέφωνο στην κατάσταση WhatsApp

Εάν θέλετε να προσθέσετε ήχο που είναι αποθηκευμένος στη μνήμη του τηλεφώνου σας στο WhatsApp, υπάρχουν απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε. Αρχικά, θα χρειαστείτε μια συμβατή συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων όπως το VLC. Ανοίξτε το VLC και αποκτήστε πρόσβαση στις ρυθμίσεις για να ενεργοποιήσετε την πρόσβαση σε αρχεία στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου σας. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο φάκελο όπου είναι αποθηκευμένος ο ήχος και παίξτε τον χρησιμοποιώντας VLC. Κατά την αναπαραγωγή του ήχου, ανοίξτε το WhatsApp και εγγράψτε ένα βίντεο με την κάμερα καλυμμένη για να καταγράψετε μόνο τον ήχο. Επεξεργαστείτε το βίντεο όπως θέλετε και ανεβάστε το ως τη νέα σας κατάσταση.

Υπάρχουν επίσης ορισμένες εφαρμογές που μπορούν να σας βοηθήσουν να προσθέσετε μουσική από τη μνήμη του τηλεφώνου σας στην κατάστασή σας στο WhatsApp. Μερικά δημοφιλή παραδείγματα περιλαμβάνουν:

  • Status Pal – Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να προσθέτετε μουσική στις ενημερώσεις κατάστασής σας με ευκολία. Απλώς επιλέξτε τον επιθυμητό ήχο από τη μνήμη του τηλεφώνου σας και μοιραστείτε τον απευθείας στο WhatsApp.
  • Audio Status Maker – Με το Audio Status Maker μπορείτε να δημιουργήσετε βίντεο κατάστασης με προσαρμοσμένο ήχο. Απλώς εισάγετε ήχο από τη μνήμη του τηλεφώνου σας, προσθέστε εικόνες και εφαρμόστε εφέ για να δημιουργήσετε μια μοναδική ενημέρωση.
  • Photos to video maker – Αυτή η εφαρμογή διευκολύνει τη δημιουργία βίντεο με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και ήχους. Μπορείτε να επιλέξετε εικόνες από τη μνήμη του τηλεφώνου σας, να προσθέσετε μουσική και να μετατρέψετε τα πάντα σε βίντεο για κοινή χρήση ως κατάσταση WhatsApp.

Δοκιμάστε αυτές τις εφαρμογές για να προσθέσετε ήχο από τη μνήμη του τηλεφώνου σας στην κατάσταση WhatsApp με ευκολία και ευκολία.

συμπέρασμα

Η προσθήκη μουσικής στην κατάστασή σας στο WhatsApp είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξατομικεύσετε τις ενημερώσεις σας και να ζωντανέψετε τα μηνύματά σας. Σε αυτόν τον οδηγό, εξερευνούμε διάφορες μεθόδους για την προσθήκη ήχων στην κατάστασή σας, είτε με κοινή χρήση ήχου συνομιλίας είτε με τη συμπερίληψη ήχου από τη μνήμη του τηλεφώνου σας.

Για να κάνετε αυτήν την εργασία ακόμα πιο εύκολη, συνιστούμε τη χρήση εξειδικευμένων εφαρμογών, όπως Status Pal, Audio Status Maker και Photos to Video Maker. Αυτές οι εφαρμογές προσφέρουν πρόσθετες δυνατότητες και επιλογές προσαρμογής που μπορούν να κάνουν τις ενημερώσεις WhatsApp ακόμα πιο ενδιαφέρουσες και ελκυστικές.

Μπορείτε να κάνετε λήψη αυτών των εφαρμογών από το Google Play Store, στους ακόλουθους συνδέσμους: Status Pal, Audio Status Maker και Photos to Video Maker.

Τώρα, είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε τις διάφορες επιλογές που παρουσιάζονται σε αυτόν τον οδηγό και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Να θυμάστε πάντα να σέβεστε τα πνευματικά δικαιώματα όταν προσθέτετε μουσική ή οποιαδήποτε άλλη μουσική στην κατάστασή σας. Διασκεδάστε προσαρμόζοντας τις ενημερώσεις σας και απολαύστε την προσθήκη ήχου στο WhatsApp!

Σύνδεσμοι πηγών