Διαφημίσεις

Αν σας ενδιαφέρει ο κόσμος του αυτοκινήτου, ανακαλύψτε μερικές εφαρμογές για να παρακολουθήσετε ζωντανά τη Formula 1 όπου κι αν βρίσκεστε.

Με την πρόοδο της τεχνολογίας και τη διάδοση των smartphone και των tablet, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν τρόπους να ακολουθήσουν τα αγαπημένα τους αθλήματα από οπουδήποτε.

Διαφημίσεις

Στην περίπτωση της Formula 1, του δημοφιλέστερου αγώνα αυτοκινήτου στον κόσμο, αυτή η αναζήτηση είναι ακόμη πιο έντονη.

Ευτυχώς, υπάρχουν πλέον εφαρμογές που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε ζωντανά τους αγώνες της Formula 1, προσφέροντας στους λάτρεις της κατηγορίας τη δυνατότητα να μην χάσουν καμία στιγμή του διαγωνισμού, ακόμα και όταν δεν βρίσκονται στο σπίτι τους μπροστά στην τηλεόραση.  

Διαφημίσεις

Με αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε να ακολουθήσετε κάθε καμπύλη, προσπέρασμα και ταχύτερο γύρο σε πραγματικό χρόνο, απευθείας από το κινητό ή το tablet σας.

Σε αυτό το κείμενο, θα μιλήσουμε λίγο περισσότερο για αυτές τις εφαρμογές και πώς μπορούν να φανούν χρήσιμες σε όποιον είναι λάτρης των αγώνων Formula 1.

Τηλεόραση F1

card

Ο Τηλεόραση F1 είναι η επίσημη εφαρμογή της Formula 1 και είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν ζωντανά τους αγώνες.

Με την F1 TV, ο χρήστης έχει πρόσβαση σε όλες τις προπονήσεις, τις ταξινομήσεις και τους αγώνες σε πραγματικό χρόνο, καθώς και αποκλειστικό περιεχόμενο, όπως κάμερες και ανάλυση οδηγού.

Η εφαρμογή επιτρέπει στον χρήστη να εξατομικεύσει την εμπειρία του, επιλέγοντας τις κάμερες και τους σχολιαστές που θέλει να ακολουθήσει, επιπλέον προσφέρει στατιστικά σε πραγματικό χρόνο και δυνατότητα παύσης και επανεκκίνησης της εκπομπής όποτε θέλει.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της F1 TV είναι η δυνατότητα παρακολούθησης των αγώνων σε οποιαδήποτε συσκευή, όπως κινητό τηλέφωνο, tablet, υπολογιστής ή smart TV, επιπλέον της δυνατότητας παρακολούθησης προηγούμενων γεγονότων της σεζόν ή προηγούμενων σεζόν.

Επιπλέον, η F1 TV προσφέρει επίσης αποκλειστικό περιεχόμενο, όπως ντοκιμαντέρ και συνεντεύξεις με τους οδηγούς, επιτρέποντας στον χρήστη να παραμένει ενημερωμένος για όλα όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια της Formula 1.

Motorsport.tv

card

Η εφαρμογή Motorsport.tv είναι μία από τις διαθέσιμες επιλογές για να παρακολουθήσετε ζωντανά αγώνες της Formula 1.



Είναι μια πλατφόρμα ροής βίντεο μηχανοκίνητου αθλητισμού, που περιλαμβάνει Formula 1, MotoGP, WEC και άλλες κατηγορίες.

Για να παρακολουθήσετε τους αγώνες της Formula 1 ζωντανά στο Motorsport.tv, πρέπει να εγγραφείτε στην υπηρεσία και να πληρώσετε μηνιαία ή ετήσια χρέωση, ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξετε.

Με την εγγραφή, ο χρήστης έχει πρόσβαση σε πολλές ζωντανές μεταδόσεις αγώνων σε διάφορες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της Formula 1.

Η εφαρμογή προσφέρει επίσης τη δυνατότητα παρακολούθησης προηγούμενων αγώνων, εκτός από αποκλειστικό περιεχόμενο, όπως συνεντεύξεις και αναλύσεις από ειδικούς του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η μετάδοση είναι υψηλής ποιότητας και επιτρέπει στον χρήστη να επιλέξει ανάμεσα σε διαφορετικές κάμερες και σχολιαστές.

Επιπλέον, το Motorsport.tv προσφέρει επίσης την επιλογή να παρακολουθείτε ζωντανά εκδηλώσεις σε οποιαδήποτε συσκευή, όπως smartphone, tablet, υπολογιστή ή smart TV.

Πώς να κατεβάσετε τις εφαρμογές

Για να κατεβάσετε την επίσημη εφαρμογή Formula 1, F1 TV, απλώς αναζητήστε την στο κατάστημα εφαρμογών της συσκευής σας, είτε στο App Store (για iOS) είτε στο Google Play (για Android), και κάντε λήψη της δωρεάν.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο πλήρες περιεχόμενο, πρέπει να εγγραφείτε σε μηνιαία ή ετήσια συνδρομή.

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή Motorsport.tv, πρέπει επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στο κατάστημα εφαρμογών της συσκευής σας, να αναζητήσετε την εφαρμογή και να την κατεβάσετε.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο πλήρες περιεχόμενο, πρέπει να εγγραφείτε σε μηνιαία ή ετήσια συνδρομή.

Λήψη εφαρμογών

card

card