Διαφημίσεις

Όχι άλλο άγχος! Τρεις εφαρμογές για να μάθετε για την εγκυμοσύνη στο κινητό σας.

Με την πρόοδο της τεχνολογίας, τα smartphone έχουν γίνει ένα ευέλικτο και χρήσιμο εργαλείο σε διάφορους τομείς της ζωής μας.

Διαφημίσεις

Τώρα, εκτός από τη διευκόλυνση της επικοινωνίας μας, μπορούν επίσης να βοηθήσουν να ανακαλύψουμε την εγκυμοσύνη γρήγορα και με ακρίβεια.

Εάν προσπαθείτε να συλλάβετε ή υποψιάζεστε ότι είστε έγκυος, εδώ είναι τρεις εφαρμογές έπιπλα που μπορούν να προσφέρουν υποστήριξη και να παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερης περιόδου.

Διαφημίσεις

Εγκυμοσύνη +

Αυτή η εφαρμογή προσφέρει έναν πλήρη οδηγό για την εγκυμοσύνη, από τον οικογενειακό προγραμματισμό έως τον τοκετό.

Με μια διαισθητική και εύχρηστη διεπαφή, το "Pregnancy +" παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον εμμηνορροϊκό κύκλο, πιθανές ημερομηνίες ωορρηξίας, συμπτώματα εγκυμοσύνης και συμβουλές για την υγεία.

Επιπλέον, παρακολουθεί την ανάπτυξη του μωρού εβδομάδα με την εβδομάδα, παρέχοντας εικονογραφήσεις, συμβουλές διατροφής και συνιστώμενες ασκήσεις για κάθε στάδιο της εγκυμοσύνης.

card

Πώς να ξέρω αν είμαι έγκυος

card

Αν θέλετε να μάθετε αν είστε έγκυος, αυτή η εφαρμογή είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Προσφέρει ένα εικονικό τεστ εγκυμοσύνης, με βάση πληροφορίες όπως η τελευταία σας περίοδος, η διάρκεια του κύκλου και τα συμπτώματα.

Με την εισαγωγή αυτών των δεδομένων, η εφαρμογή αξιολογεί την πιθανότητα εγκυμοσύνης και παρέχει ένα εκτιμώμενο αποτέλεσμα.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι αυτή η εφαρμογή δεν αντικαθιστά ένα πραγματικό τεστ εγκυμοσύνης, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τα σημάδια που αντιμετωπίζετε.



Baby Kick Counter

Αυτή η εφαρμογή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη κατά το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης.

Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις κινήσεις του μωρού, μετρώντας τις εμβρυϊκές κλωτσιές και τις δραστηριότητες.

Με το «Baby Kick Counter», μπορείτε να καταγράψετε και να παρακολουθείτε τα μοτίβα κίνησης του μωρού σας με την πάροδο του χρόνου, κάτι που μπορεί να είναι χρήσιμο για τον έλεγχο της υγείας και της ευημερίας του εμβρύου.

Επιπλέον, προσφέρει επιπλέον λειτουργίες, όπως υπενθυμίσεις για να πίνετε νερό τακτικά και συμβουλές για την ανακούφιση από την ταλαιπωρία.

συμπέρασμα

Σας υπενθυμίζουμε ότι αυτές οι εφαρμογές δεν αντικαθιστούν τα τακτικά ιατρικά ραντεβού και τις προγεννητικές εξετάσεις.

Ωστόσο, μπορούν να παρέχουν πρόσθετες πληροφορίες και υποστήριξη, βοηθώντας τις μέλλουσες μαμάδες να αισθάνονται πιο συνδεδεμένες και ενημερωμένες κατά τη διάρκεια αυτού του ιδιαίτερου ταξιδιού.

Απολαύστε τα οφέλη της τεχνολογίας και δοκιμάστε αυτές τις εφαρμογές για κινητά για να ανακαλύψετε την εγκυμοσύνη σας και να παρακολουθείτε την ανάπτυξη του μωρού σας, όλα στην παλάμη του χεριού σας.

Να θυμάστε ότι κάθε εγκυμοσύνη είναι μοναδική, επομένως εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες, συμβουλευτείτε πάντα το γιατρό σας για επαγγελματικές, εξατομικευμένες συμβουλές.

Λήψη εφαρμογών

card

card