Διαφημίσεις

Μάθετε ποιοι ήταν οι πρόγονοί σας και οι πρόγονοί σας με αυτές τις δωρεάν εφαρμογές!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ από πού προήλθε; Ποιοι ήταν οι πρόγονοί σας; Τώρα, με την προηγμένη τεχνολογία των εφαρμογών γενεαλογίας, μπορείτε να ξεκλειδώσετε τα μυστικά του παρελθόντος γρήγορα και συναρπαστικά!

Διαφημίσεις

Δύο εφαρμογές απίστευτος, Προηγούμενες Ζωές είναι Το οικογενειακό μου δέντρο, φέρνουν επανάσταση στον τρόπο που εξερευνούμε τις ρίζες μας.

PastLives

card

Ο PastLives είναι μια αληθινή πύλη στο παρελθόν.

Διαφημίσεις

Με αυτό, μπορείτε να εμβαθύνετε στην ιστορία των προγόνων σας.

Απλώς εισαγάγετε μερικές βασικές λεπτομέρειες σχετικά με το οικογενειακό σας δέντρο και αφήστε την εφαρμογή να κάνει τα υπόλοιπα.

Με τη βοήθεια ευφυών αλγορίθμων και τεράστιων ιστορικών βάσεων δεδομένων, το PastLives μπορεί να ανιχνεύσει τη γενεαλογία του στις πιο απομακρυσμένες εποχές.

Φανταστείτε να ανακαλύψετε ότι ο προπάππους σας ήταν ένας τυχοδιώκτης που εξερευνούσε άγνωστες χώρες ή ότι η προγιαγιά σας ήταν πρωτοπόρος στον τομέα της! Οπως και PastLives, μπορείτε να μάθετε τις εκπληκτικές ιστορίες των προγόνων σας, να κατανοήσετε τη ζωή τους και ίσως να βρείτε σχέσεις με διάσημες ιστορικές προσωπικότητες.

Το οικογενειακό μου δέντρο

card

Εάν ενδιαφέρεστε περισσότερο να φτιάξετε το δικό σας οικογενειακό δέντρο και να το μοιραστείτε με τα μέλη της οικογένειας, το Το οικογενειακό μου δέντρο είναι η τέλεια εφαρμογή.

Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια οπτική αναπαράσταση της γενεαλογίας της οικογένειάς σας προσθέτοντας λεπτομέρειες, φωτογραφίες και σημαντικά έγγραφα.

Έτσι μπορείτε να διατηρήσετε τη μνήμη των αγαπημένων σας και να τη μοιραστείτε με τις επόμενες γενιές.

Και οι δύο εφαρμογές προσφέρουν μια διαδραστική και καθηλωτική εμπειρία.



Έχουν επίσης λειτουργίες αναζήτησης για να σας βοηθήσουν να ξεκλειδώσετε οικογενειακά μυστήρια και να συνδεθείτε με μακρινούς συγγενείς που δεν ήξερες ποτέ ότι υπήρχαν.

Σε έναν κόσμο όπου το οικογενειακό ιστορικό συχνά χάνεται στο χρόνο, αυτές οι εφαρμογές ξαναγράφουν το σενάριο.

Σας επιτρέπουν να εμβαθύνετε στις ρίζες σας και να ανακαλύψετε τις απίστευτες ιστορίες που διαμόρφωσαν τη γενεαλογία σας. Είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι που όλοι πρέπει να ξεκινήσουν!

συμπέρασμα

Συμπερασματικά, δεν υπήρξε ποτέ πιο συναρπαστική στιγμή για να εξερευνήσετε την καταγωγή σας.

Οπως και PastLives και το Το οικογενειακό μου δέντρο, μπορείτε να συνδεθείτε με το παρελθόν με τρόπους που δεν είχατε ποτέ φανταστεί.

Ετοιμαστείτε για μια γενεαλογική περιπέτεια που θα σας ταξιδέψει σε μέρη που δεν έχετε ονειρευτεί ποτέ! Αποκαλύψτε τα μυστικά των προγόνων σας και δημιουργήστε μια βαθύτερη σχέση με την οικογενειακή σας ιστορία. Μη χάνετε χρόνο – ξεκινήστε το γενεαλογικό σας ταξίδι σήμερα!

Λήψη εφαρμογών

card

card

δείτε στο youtube