Διαφημίσεις

Δείτε τα συναισθήματα του A Fazenda 15 στο κινητό σας δωρεάν και μην χάσετε τίποτα!

Ετοιμαστείτε για μια συναρπαστική ανατροπή στον τρόπο που παρακολουθείτε ένα από τα πιο αγαπημένα ριάλιτι της Βραζιλίας, το A Fazenda.

Διαφημίσεις

Τώρα, μπορείτε να απολαύσετε όλες τις ηλεκτρισμένες στιγμές χωρίς να αδειάσετε το πορτοφόλι σας, χάρη σε εφαρμογή PlayPlus.

Ας σας δείξουμε πώς είναι δυνατόν!

Διαφημίσεις

PlayPlus

Το PlayPlus είναι κάτι περισσότερο από μια απλή εφαρμογή, είναι μια μαγική πύλη που ανοίγει τις πόρτες στον συναρπαστικό κόσμο του A Fazenda.

Αυτή η εφαρμογή τελευταίας τεχνολογίας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα αποκλειστικού περιεχομένου που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.

Με 24ωρες ζωντανές μεταδόσεις, βίντεο με highlights, αποκλειστικές συνεντεύξεις με πεζούς και πολλά άλλα, το PlayPlus σας βάζει ακριβώς στο κέντρο της δράσης, χωρίς περιορισμούς.

card

Τώρα μπορεί να αναρωτιέστε: πώς είναι δυνατόν να τα απολαύσετε όλα αυτά χωρίς να ξοδέψετε ούτε μια δεκάρα; Η απάντηση είναι απλή: με το PlayPlus, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πολλές από τις βασικές λειτουργίες δωρεάν!

Η παρακολούθηση του A Fazenda δεν ήταν ποτέ τόσο προσιτή.

Δεν χρειάζεται να πληρώσετε μεγάλα ποσά για ακριβές συνδρομές, καθώς το PlayPlus σας δίνει την ευκαιρία να γίνετε μέρος της εμπειρίας χωρίς κόστος.

συμπέρασμα

Χάρη στο PlayPlus, ο τρόπος που αλληλεπιδράτε με το The Farm έχει αλλάξει για πάντα.



Δεν υπάρχουν πλέον οικονομικά εμπόδια που να σας εμποδίζουν να γίνετε ενεργός θεατής αυτής της συναρπαστικής περιπέτειας στην ύπαιθρο.

Το PlayPlus είναι το εισιτήριό σας για απεριόριστη διασκέδαση, όπου μπορείτε να καλύψετε τη ζωή στη φάρμα, τις συναρπαστικές προκλήσεις και τους έντονους ανταγωνισμούς οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.

Μη χάνετε λοιπόν περισσότερο χρόνο! Κατεβάστε το PlayPlus τώρα και ξεκινήστε ένα συναρπαστικό ταξίδι μέσα στο A Fazenda.

Με δωρεάν πρόσβαση σε όλες τις ηλεκτρισμένες και δραματικές στιγμές της παράστασης, όχι μόνο εξοικονομείτε χρήματα αλλά γίνεστε και αναπόσπαστο μέρος αυτής της συναρπαστικής περιπέτειας.

Ήρθε η ώρα να ζήσετε το The Farm όπως ποτέ άλλοτε, με οδηγό το PlayPlus.

Ετοιμαστείτε για μια εμπειρία διασκέδασης που θα σας αφήσει με κομμένη την ανάσα, και όλα αυτά χωρίς να ανοίξετε το πορτοφόλι σας!

card