Διαφημίσεις

Ο διαχειριστής του Bitwise δημοσίευσε τις 10 προβλέψεις της για την αγορά κρυπτονομίσματα το 2024, συμπεριλαμβανομένης της πρόβλεψη ότι η τιμή του bitcoin θα φτάσει α νέο ιστορικό ρεκόρ από US$ 80 χιλιάδες. Επιπλέον, η εταιρεία πιστεύει ότι Εντοπίστε τα ETF bitcoin θα εγκριθεί και ότι η έσοδα από το Coinbase θα διπλασιαστεί. Άλλες προβλέψεις περιλαμβάνουν αυξημένη χρήση του σταθερά νομίσματα, Ο Tokenization των περιουσιακών στοιχείων του πραγματικού κόσμου από τη Wall Street, η ανάπτυξη του έσοδα του αιθέριο και την έναρξη της NFTs από την Taylor Swift. ΕΝΑ Bitwise προβλέπει επίσης ότι οι βοηθοί AI θα χρησιμοποιήσουν κρυπτονομισμάτων Για διαδικτυακές πληρωμές, περισσότερα από 100 εκατομμύρια US$ θα διατεθούν στις αγορές πρόβλεψη και μια σημαντική αναβάθμιση στο ethereum θα μειώσει το μέσο κόστος συναλλαγής σε λιγότερο από US$ 0,01.

Κύρια σημεία:

  • Η τιμή του bitcoin θα φτάσει α νέο ιστορικό ρεκόρ US$ 80 χιλιάδες το 2024
  • Προσδοκία των έγκριση απο Εντοπίστε τα ETF bitcoin
  • ΕΝΑ έσοδα από το Coinbase θα διπλασιαστεί, ξεπερνώντας τις προβλέψεις της Wall Street
  • Ο χρήση σταθερών νομισμάτων θα αυξηθεί, καθιστώντας πιο συνηθισμένο στον διακανονισμό πληρωμών
  • Tokenization των πραγματικών περιουσιακών στοιχείων και λανσάρισμα των NFT από την Taylor Swift

ΕΝΑ πρόβλεψη από το Bitwise για την αγορά bitcoin είναι κρυπτονομίσματα το 2024 δείχνει ένα πολλά υποσχόμενο σενάριο, με προοπτικές αυξανόμενης ανάπτυξης και υιοθέτησης. Αν και αυτές οι προβλέψεις δεν αποτελούν εγγυήσεις, υποδεικνύουν μια σαφή τάση ενίσχυσης της αγοράς και τον πιθανό θετικό αντίκτυπο αυτών των τεχνολογιών στο μέλλον.

Διαφημίσεις

Νέα ιστορική πρόβλεψη για το Bitcoin το 2024

Ο Bitwise, ένας διαχειριστής ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, έκανε μια τολμηρή πρόβλεψη για το bitcoin το 2024. Σύμφωνα με την εταιρεία, η τιμή του κρυπτονομίσματος θα φτάσει α νέο ιστορικό ρεκόρ, φτάνοντας το σήμα των US$ 80 χιλιάδες. Αυτή η πρόβλεψη βασίζεται στην απόδοση του bitcoin καθ' όλη τη διάρκεια του 2023, καθώς και δύο βασικοί παράγοντες που θα οδηγήσουν την αξία του τα επόμενα χρόνια: η έναρξη ενός spot ETF bitcoin και η επερχόμενη κατά το ήμισυ του bitcoin.

Η χρηματοπιστωτική αγορά αναμένει με ανυπομονησία την έναρξη ενός spot bitcoin ETF. Αυτός ο τύπος αμοιβαίων κεφαλαίων θα επιτρέψει σε θεσμικούς και ιδιώτες επενδυτές να έχουν πρόσβαση στο bitcoin πιο εύκολα και με ασφάλεια, καθιστώντας το πιο ελκυστικό ως επενδυτική επιλογή. ΕΝΑ έγκριση ενός spot bitcoin ETF θα φέρει μεγαλύτερη ρευστότητα στην αγορά, προσελκύοντας νέους επενδυτές και ενισχύοντας τη ζήτηση για το κρυπτονόμισμα.

Διαφημίσεις

Το επόμενο μισό bitcoin, που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί το 2024, είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας για την πρόβλεψη ενός νέου υψηλού όλων των εποχών. Το Halving είναι μια προγραμματισμένη εκδήλωση που μειώνει στο μισό τις ανταμοιβές bitcoin των ανθρακωρύχων. Αυτό συμβαίνει κάθε τέσσερα χρόνια και έχει σημαντικό αντίκτυπο στην προσφορά bitcoin, καθιστώντας το ένα σπάνιο περιουσιακό στοιχείο. Ιστορικά, η μείωση κατά το ήμισυ συνοδεύτηκε από σημαντική ανατίμηση του bitcoin, οδηγώντας σε σημαντικές αυξήσεις στην τιμή του.

«Πιστεύουμε ότι η σταθερή απόδοση του bitcoin το 2023, σε συνδυασμό με την έναρξη ενός spot ETF bitcoin και το επερχόμενο μισό, θα ενισχύσει την αξία του, οδηγώντας το σε ένα νέο υψηλό όλων των εποχών US$ 80K το 2024», δήλωσε ο Bitwise στην έκθεσή σας. .

Αυτή η πρόβλεψη της Bitwise είναι σύμφωνη με τις προσδοκίες άλλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Η Standard Chartered, για παράδειγμα, προβλέπει επίσης ότι το bitcoin θα φτάσει ακόμη υψηλότερα επίπεδα, όπως το μάρκα US$ 100 χιλιάδες. Αυτές οι ανοδικές προβλέψεις αντικατοπτρίζουν την αυξανόμενη εμπιστοσύνη στο bitcoin και τις δυνατότητές του ως καθιερωμένη και πολύτιμη κατηγορία περιουσιακών στοιχείων.

Ετος Τιμή Bitcoin
2020 US$ 9.150
2021 US$ 29.000
2022 US$ 60.000
2023 US$ 50.000
2024 (Πρόβλεψη) US$ 80.000

Έγκριση ETF Spot Bitcoin

Bitwise, ένας διάσημος διαχειριστής επενδύσεων, είναι αισιόδοξος για το έγκριση όχι μόνο ενός, αλλά πολλών Εντοπίστε τα ETF bitcoin. Σύμφωνα με τις προβλέψεις τους, αυτά τα ETF έχουν τη δυνατότητα να κατακτήσουν ένα σημαντικό μέρος της χρηματοπιστωτικής αγοράς, φτάνοντας το εντυπωσιακό ποσό των 72 δισεκατομμυρίων US$ τα επόμενα πέντε χρόνια.

Bitwise ειδικοί πιστεύουν ότι τα spot ETF bitcoin θα είναι τα πιο επιτυχημένα ποτέ, οδηγώντας περαιτέρω στην υιοθέτηση αυτού του κρυπτονομίσματος και στερεώνοντας τη θέση του στην παγκόσμια οικονομική σκηνή. Η αγορά ETF spot bitcoin θεωρείται μια ασφαλής και αποτελεσματική εναλλακτική λύση για επενδυτές που θέλουν να εκτεθούν στο bitcoin χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουν απευθείας το κρυπτονόμισμα. Η έγκριση αυτών των ETF θα ήταν ένα σημαντικό ορόσημο για τον κλάδο, παρέχοντας μια ευκολότερη και πιο ελκυστική είσοδο για θεσμικούς και ιδιώτες επενδυτές.

Η Bitwise πιστεύει ότι η επικείμενη έγκριση αυτών των ETF αντανακλά την αυξανόμενη αποδοχή και το ενδιαφέρον για τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, όχι μόνο από επενδυτές, αλλά και από ρυθμιστικούς φορείς. Η αναγνώριση των ETF spot bitcoin ως νόμιμων χρηματοοικονομικών προϊόντων θα ήταν ένα ακόμη βήμα προς την πλήρη ενσωμάτωσή τους στο βασικό χρηματοοικονομικό σύστημα.

Με την επέκταση των ETF του bitcoin, η αγορά θα έχει την ευκαιρία να προσελκύσει μια ακόμη μεγαλύτερη βάση επενδυτών και να προσφέρει περισσότερες επιλογές για όσους επιθυμούν να συμπεριλάβουν το bitcoin στα επενδυτικά τους χαρτοφυλάκια. Αυτή η έγκριση θα μπορούσε επίσης να ενισχύσει τη ρευστότητα του ETF, φέρνοντας ακόμη περισσότερους επενδυτές στην αγορά. κρυπτονομισμάτων ως σύνολο.

Οι αισιόδοξες προβλέψεις της Bitwise σχετικά με την έγκριση των ETFs spot bitcoin υποδηλώνουν μια νέα εποχή δυνατοτήτων για τους επενδυτές και το ίδιο το bitcoin. Καθώς αυτά τα χρηματοοικονομικά προϊόντα γίνονται διαθέσιμα, το bitcoin θα μπορεί να διαπραγματεύεται πολύ πιο εύκολα και με ασφάλεια, οδηγώντας σε μεγαλύτερη υιοθέτηση και εκτίμηση αυτού του επαναστατικού κρυπτονομίσματος.



Πίνακας 1: Σύγκριση μεταξύ Spot Bitcoin ETFs και Direct Bitcoin Purchase

Αποψη Εντοπίστε ETF Bitcoin Άμεση αγορά Bitcoin
Ευκολία πρόσβασης και διαπραγμάτευσης Διευκολύνθηκε, καθώς μπορεί να διαπραγματευτεί σαν μετοχή στο χρηματιστήριο Απαιτείται εγγραφή με ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων και την πραγματοποίηση άμεσων συναλλαγών
Διαφοροποίηση επενδύσεων Δυνατότητα προσθήκης bitcoin σε ένα διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο χωρίς απευθείας αγορά του κρυπτονομίσματος Η επένδυση συνδέεται μόνο με την απόδοση του bitcoin
Ασφάλεια περιουσιακών στοιχείων Τα Bitcoin φυλάσσονται σε ασφαλή πορτοφόλια φύλαξης, προστατεύοντας τους επενδυτές από κλοπές και χακαρίσματα Ο επενδυτής είναι υπεύθυνος για την αποθήκευση και την προστασία των δικών του bitcoin
Ρυθμιστική έγκριση Απαιτεί έγκριση από χρηματοοικονομικούς ρυθμιστικούς οργανισμούς, διασφαλίζοντας μεγαλύτερη προστασία των επενδυτών Οι κανονισμοί μπορεί να διαφέρουν από χώρα σε χώρα και να προσφέρουν λιγότερη προστασία στους επενδυτές

Η μορφή spot bitcoin ETF προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα σε σχέση με την απευθείας αγορά bitcoin. Τα ETF παρέχουν έναν πιο βολικό, ασφαλή και διαφοροποιημένο τρόπο επένδυσης στο bitcoin, καθιστώντας αυτό το κρυπτονόμισμα προσβάσιμο σε ένα ευρύτερο κοινό. Η αναμενόμενη έγκριση των spot ETF bitcoin από την Bitwise είναι ένα σημαντικό βήμα προς την επέκταση της αγοράς κρυπτονομισμάτων και μια μοναδική ευκαιρία για τους επενδυτές να απολαύσουν τα οφέλη του bitcoin με απλοποιημένο τρόπο.

Bitcoin Image

Στην ενότητα 3 του επερχόμενου άρθρου μας, συζητάμε την πιθανή έγκριση των ETF του Bitcoin. Η επενδυτική εταιρεία Bitwise είναι αισιόδοξη για την έγκριση όχι μόνο ενός, αλλά πολλών ETF spot Bitcoin. Αναμένουν ότι αυτά τα ETF θα κατακτήσουν ένα σημαντικό μέρος της χρηματοπιστωτικής αγοράς, φτάνοντας το εκπληκτικό $72 δισεκατομμύρια μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.

Οι ειδικοί της Bitwise προβλέπουν ότι αυτά τα ETF spot Bitcoin θα είναι τα πιο επιτυχημένα όλων των εποχών, οδηγώντας περαιτέρω την υιοθέτηση του κρυπτονομίσματος και στερεώνοντας τη θέση του στο παγκόσμιο οικονομικό τοπίο. Αυτά τα ETF θεωρούνται ως μια ασφαλής και αποτελεσματική εναλλακτική λύση για επενδυτές που θέλουν να εκτεθούν στο Bitcoin χωρίς να αποκτήσουν απευθείας το κρυπτονόμισμα. Η έγκριση αυτών των ETF θα ήταν ένα σημαντικό ορόσημο για τον κλάδο, παρέχοντας ένα ευκολότερο και πιο ελκυστικό σημείο εισόδου τόσο για θεσμικούς όσο και για ιδιώτες επενδυτές.

Η επικείμενη έγκριση αυτών των ETF αντανακλά την αυξανόμενη αποδοχή και το ενδιαφέρον για τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, όχι μόνο μεταξύ των επενδυτών αλλά και των ρυθμιστικών φορέων. Η αναγνώριση των ETF spot Bitcoin ως νόμιμων χρηματοοικονομικών προϊόντων θα ήταν ένα ακόμη βήμα προς την πλήρη ενσωμάτωσή τους στο συμβατικό χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Με την επέκταση των Bitcoin spot ETF, η αγορά θα είχε την ευκαιρία να προσελκύσει μια ακόμη μεγαλύτερη βάση επενδυτών και να προσφέρει περισσότερες επιλογές σε όσους θέλουν να συμπεριλάβουν το Bitcoin στα επενδυτικά τους χαρτοφυλάκια. Αυτή η έγκριση θα μπορούσε επίσης να ενισχύσει τη ρευστότητα των ETF, προσελκύοντας περισσότερους επενδυτές στην αγορά κρυπτονομισμάτων συνολικά.

Οι αισιόδοξες προβλέψεις του Bitwise σχετικά με την έγκριση των ETF spot Bitcoin υποδηλώνουν μια νέα εποχή δυνατοτήτων για τους επενδυτές και για το ίδιο το Bitcoin. Καθώς αυτά τα χρηματοοικονομικά προϊόντα γίνονται διαθέσιμα, το Bitcoin μπορεί να διαπραγματεύεται πιο εύκολα και με ασφάλεια, οδηγώντας σε μεγαλύτερη υιοθέτηση και εκτίμηση αυτού του επαναστατικού κρυπτονομίσματος.

Πίνακας 1: Σύγκριση μεταξύ Bitcoin Spot ETF και Direct Bitcoin Ownership

Αποψη Bitcoin Spot ETF Άμεση ιδιοκτησία Bitcoin
Προσβασιμότητα και Ευκολία Συναλλαγών Διευκολύνεται καθώς μπορεί να διαπραγματευτεί σαν μετοχή στο χρηματιστήριο Απαιτεί εγγραφή σε ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων και άμεσες συναλλαγές
Διαφοροποίηση Επενδύσεων Δυνατότητα προσθήκης Bitcoin σε ένα διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο χωρίς απευθείας απόκτηση του κρυπτονομίσματος Η επένδυση συνδέεται αποκλειστικά με την απόδοση του Bitcoin
Ασφάλεια περιουσιακών στοιχείων Τα Bitcoin φυλάσσονται σε ασφαλή πορτοφόλια φύλαξης, προστατεύοντας τους επενδυτές από κλοπές και χακαρίσματα Οι επενδυτές είναι υπεύθυνοι για την αποθήκευση και την εξασφάλιση των δικών τους bitcoin
Κανονιστική Έγκριση Απαιτεί έγκριση από χρηματοοικονομικούς ρυθμιστικούς οργανισμούς, προσφέροντας μεγαλύτερη προστασία των επενδυτών Οι κανονισμοί μπορεί να διαφέρουν από χώρα σε χώρα και παρέχουν λιγότερη προστασία των επενδυτών

Η μορφή των ETF spot Bitcoin προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με την άμεση ιδιοκτησία Bitcoin. Τα ETF παρέχουν έναν πιο βολικό, ασφαλή και διαφοροποιημένο τρόπο επένδυσης στο Bitcoin, καθιστώντας το κρυπτονόμισμα προσβάσιμο σε ένα ευρύτερο κοινό. Η αναμενόμενη έγκριση των Bitcoin spot ETFs από την Bitwise είναι ένα σημαντικό βήμα προς την επέκταση της αγοράς κρυπτονομισμάτων και μια μοναδική ευκαιρία για τους επενδυτές να αξιοποιήσουν τα οφέλη του Bitcoin με απλοποιημένο τρόπο.

Έσοδα Coinbase και χρήση Stablecoins

Ο Bitwise, ένας διάσημος μάνατζερ της αγοράς κρυπτονομισμάτων, έκανε κάποιες σημαντικές προβλέψεις για το έτος 2024. Μεταξύ αυτών, η σημαντική αύξηση των εσόδων από Coinbase, ένας από τους βασικούς μεσίτες του κλάδου.

Σύμφωνα με τον Bitwise, τα έσοδα από Coinbase θα υπερδιπλασιαστεί μέχρι το 2024, ξεπερνώντας τις προβλέψεις της Wall Street. Η εκτίμηση του διαχειριστή είναι ότι η μεσιτεία θα επιτύχει έσοδα που θα υπερβαίνουν τα 5,690 δισεκατομμύρια US$. Αυτή η ισχυρή ανάπτυξη αντανακλά την αυξανόμενη υιοθέτηση και το ενδιαφέρον των επενδυτών για κρυπτονομίσματα, αυξάνοντας τον όγκο συναλλαγών στην πλατφόρμα Coinbase.

Bitwise δείχνει επίσης αισιοδοξία σχετικά με το χρήση σταθερών νομισμάτων, όπως USDC (USD Coin) και USDT (Tether). Αυτά τα ψηφιακά νομίσματα, αγκυροβολημένα σε νομίσματα fiat όπως το δολάριο ΗΠΑ, έχουν υιοθετηθεί ευρέως ως εναλλακτική λύση στην αστάθεια των παραδοσιακών κρυπτονομισμάτων.

Η εταιρεία προβλέπει ότι η χρήση σταθερών νομισμάτων θα αυξηθεί σημαντικά τα επόμενα χρόνια, ξεπερνώντας ακόμη και τον αριθμό των συναλλαγών που πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικών καρτών όπως η Visa και η Mastercard.

Coinbase e Uso de Stablecoins

Η αυξανόμενη ζήτηση για stablecoins αντανακλά την ανάγκη των επενδυτών και των χρηστών της χρηματοπιστωτικής αγοράς για σταθερά και ασφαλή ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. Αυτά τα ψηφιακά νομίσματα έχουν αποδειχθεί αποτελεσματική λύση για γρήγορες και χαμηλού κόστους συναλλαγές, προσφέροντας περισσότερη προσβασιμότητα και πρακτικότητα στους χρήστες.

Η Bitwise πιστεύει ότι η αυξανόμενη χρήση των stablecoin θα οδηγήσει περαιτέρω στη μαζική υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων, ενισχύοντας το αποκεντρωμένο οικονομικό οικοσύστημα και επιταχύνοντας τη μετάβαση σε μια ψηφιακή οικονομία.

Οφέλη από τη χρήση Stablecoins:

  • Ταχύτητα στις συναλλαγές.
  • Χαμηλό κόστος μεταφοράς.
  • Σταθερότητα σε σχέση με τα παραδοσιακά κρυπτονομίσματα.
  • Μείωση της χρηματοπιστωτικής διαμεσολάβησης.
  • Διευκόλυνση πρόσβασης σε χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.
  • Προστασία έναντι του πληθωρισμού και της αστάθειας των νομισμάτων fiat.

Με την υιοθέτηση της χρήσης stablecoin, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από όλα τα πλεονεκτήματα των κρυπτονομισμάτων, όπως η ασφάλεια, το απόρρητο και η αποκέντρωση, χωρίς να εγκαταλείψουν τη σταθερότητα και την πρακτικότητα που προσφέρουν τα ψηφιακά νομίσματα που είναι αγκυρωμένα σε νομίσματα fiat.

Πραγματικός κόσμος Tokenization περιουσιακών στοιχείων και έσοδα Ethereum

Στην αγορά κρυπτονομισμάτων, το Tokenization των περιουσιακών στοιχείων του πραγματικού κόσμου έχει διερευνηθεί όλο και περισσότερο ως ένας καινοτόμος τρόπος για να αποκτήσετε έκθεση σε υλικά περιουσιακά στοιχεία, όπως ακίνητα και έργα τέχνης, μέσω ψηφιακών διακριτικών. Bitwise, ένας διάσημος μάνατζερ στον κλάδο, προβλέπει ότι μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, όπως η JP Morgan, θα εισέλθουν σε αυτήν την αγορά το 2024, λανσάροντας κεφάλαια με διακριτικά.

Η εταιρεία βλέπει τη συμβολή των περιουσιακών στοιχείων του πραγματικού κόσμου ως μια αυξανόμενη τάση που θα οδηγήσει τη χρήση του blockchain στον κύριο χρηματοοικονομικό τομέα. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία blockchain για τη δημιουργία διακριτικών που αντιπροσωπεύουν φυσικά περιουσιακά στοιχεία, οι συναλλαγές γίνονται πιο γρήγορες, πιο αποτελεσματικές και διαφανείς. Αυτό ανοίγει νέες επενδυτικές ευκαιρίες, ρευστότητα και πρόσβαση σε περιουσιακά στοιχεία που προηγουμένως ήταν απρόσιτα για πολλούς επενδυτές.

Επιπλέον, η Bitwise αναμένει σημαντική ανάπτυξη έσοδα ethereum το 2024. Η πλατφόρμα ethereum είναι γνωστή για την ικανότητά της να υποστηρίζει έξυπνα συμβόλαια και αποκεντρωμένες εφαρμογές. Με την αυξανόμενη υιοθέτηση εφαρμογών κρυπτονομισμάτων και τη μετανάστευση των χρηστών στην πλατφόρμα ethereum, η εταιρεία προβλέπει ότι η έσοδα ethereum θα υπερδιπλασιαστεί, φτάνοντας τα 5 δισεκατομμύρια US$.

Χρηματοπιστωτικό ίδρυμα Έτος εισόδου Tokenized Funds
JP Morgan 2024 Ταμεία ακινήτων, έργα τέχνης
Goldman Sachs 2024 Ταμεία εμπορευμάτων, πολύτιμα μέταλλα
Μόργκαν Στάνλεϋ 2024 Εναλλακτικά επενδυτικά κεφάλαια

Η είσοδος μεγάλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων σε αυτήν την αγορά αποτελεί ένδειξη ότι η συμβολή των περιουσιακών στοιχείων του πραγματικού κόσμου κερδίζει έδαφος και εδραιώνεται ως νέα επενδυτική κατηγορία. Αυτή η τάση έχει τη δυνατότητα να φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο αγοράζονται, πωλούνται και διαπραγματεύονται περιουσιακά στοιχεία, παρέχοντας μεγαλύτερη προσβασιμότητα, αποτελεσματικότητα και διαφάνεια στη χρηματοπιστωτική αγορά.

Τα επόμενα χρόνια υπόσχονται να είναι συναρπαστικά για την αγορά κρυπτονομισμάτων και την τεχνολογία blockchain. Η συμβολή των περιουσιακών στοιχείων του πραγματικού κόσμου και η ανάπτυξη του έσοδα ethereum είναι μερικές μόνο από τις τάσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν περαιτέρω στην υιοθέτηση και ανάπτυξη αυτών των καινοτομιών.

Taylor Swift NFTs και διαδικτυακές πληρωμές με κρυπτονομίσματα

Η Bitwise προβλέπει ότι η διάσημη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Taylor Swift θα λανσάρει μια αποκλειστική συλλογή NFTs ως μοναδικό τρόπο για να συνδεθείτε με τους θαυμαστές της. Τα NFT (Non-Fungible Tokens) είναι μοναδικά ψηφιακά στοιχεία που μπορούν να αντιπροσωπεύουν έργα τέχνης, μουσική, βίντεο και άλλο ψηφιακό περιεχόμενο. Επιτρέπουν στους θαυμαστές να κατέχουν ένα αποκλειστικό μέρος της ιστορίας των αγαπημένων τους καλλιτεχνών.

Αυτή η πρωτοβουλία της Taylor Swift καταδεικνύει την αυξανόμενη υιοθέτηση και δημοτικότητα των NFT, τα οποία έχουν φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι δημιουργοί περιεχομένου αλληλεπιδρούν με το κοινό τους. Τα NFT επιτρέπουν στους καλλιτέχνες να έχουν έσοδα από την τέχνη τους και να δημιουργούν μια πιο άμεση και αυθεντική σύνδεση με τους θαυμαστές τους.

Επιπλέον, η Bitwise προβλέπει ότι οι βοηθοί τεχνητής νοημοσύνης (AI) θα αρχίσουν να χρησιμοποιούν κρυπτονομίσματα για να ολοκληρώσουν διαδικτυακές πληρωμές. Με την εξέλιξη της τεχνητής νοημοσύνης, η ενσωμάτωση των κρυπτονομισμάτων ως μορφή πληρωμής θα γίνεται όλο και πιο κοινή. Αυτή η τάση αντιπροσωπεύει έναν βολικό και ασφαλή τρόπο για την πραγματοποίηση οικονομικών συναλλαγών στην ψηφιακή εποχή.

Η Bitwise πιστεύει ότι το bitcoin και τα stablecoins θα είναι τα περιουσιακά στοιχεία που χρησιμοποιούνται περισσότερο διαδικτυακές πληρωμές. Το Bitcoin, ως το πιο γνωστό και καθιερωμένο κρυπτονόμισμα, προσφέρει μια αξιόπιστη και ευρέως αποδεκτή επιλογή. Από την άλλη πλευρά, τα stablecoins είναι κρυπτονομίσματα που έχουν την αξία τους συνδεδεμένη με ένα νόμισμα fiat, όπως το δολάριο ΗΠΑ. Αυτό τα καθιστά πιο σταθερά και κατάλληλα για καθημερινές συναλλαγές.

Οι δυαδικές προβλέψεις δείχνουν ότι ο συνδυασμός NFT και διαδικτυακών πληρωμών σε κρυπτονομίσματα θα οδηγήσει περαιτέρω στην υιοθέτηση και χρήση αυτών των καινοτόμων τεχνολογιών. Τα NFT παρέχουν μια αποκλειστική εμπειρία στους θαυμαστές και έναν νέο τρόπο εκτίμησης της ψηφιακής τέχνης, ενώ οι πληρωμές με κρυπτονομίσματα προσφέρουν ασφάλεια, ευελιξία και ευκολία στις ψηφιακές συναλλαγές.

«Ο συνδυασμός NFT και διαδικτυακών πληρωμών με κρυπτονομίσματα θα ανοίξει νέες δυνατότητες για τους καλλιτέχνες και το κοινό, δημιουργώντας πιο άμεσες και διαφανείς σχέσεις μεταξύ τους». – Κατά κομμάτια

Οφέλη από τα Taylor Swift NFT Πλεονεκτήματα των διαδικτυακών πληρωμών με κρυπτονομίσματα
  • Αποκλειστικότητα στις εξαγορές
  • Στενότερη σύνδεση με την Taylor Swift
  • Δυνατότητα εκτίμησης NFTs
  • Ασφάλεια στις ψηφιακές συναλλαγές
  • Ταχύτητα και ευελιξία στις συναλλαγές
  • Παγκόσμια αποδοχή κρυπτονομισμάτων

Αυτές οι Bitwise προβλέψεις δείχνουν ότι το μέλλον των χρηματοοικονομικών συναλλαγών και της αγοράς ψυχαγωγίας θα είναι όλο και πιο ψηφιακό και αποκεντρωμένο. Ο συνδυασμός NFT και ηλεκτρονικών πληρωμών με κρυπτονομίσματα προσφέρει μια νέα προοπτική και ενισχύει την αλληλεπίδραση μεταξύ καλλιτεχνών και θαυμαστών σε επίπεδα που δεν έχουν ξαναδεί.

συμπέρασμα

Bitwise προβλέψεις για την αγορά bitcoin και κρυπτονομίσματα το 2024 δείχνουν ένα θετικό και αισιόδοξο σενάριο. Ο διαχειριστής πιστεύει ότι το bitcoin θα φτάσει σε ένα νέο υψηλό όλων των εποχών, θα εγκριθούν τα spot ETF bitcoin, τα έσοδα της Coinbase θα διπλασιαστούν, περισσότερα χρήματα θα διακανονιστούν χρησιμοποιώντας stablecoins και η συμβολή των περιουσιακών στοιχείων του πραγματικού κόσμου θα γίνει πιο κοινή. Επιπλέον, η Bitwise προβλέπει την αύξηση των εσόδων του ethereum, την κυκλοφορία των NFTs από την Taylor Swift, τη χρήση κρυπτονομισμάτων για διαδικτυακές πληρωμές και την ενίσχυση των αγορών προβλέψεων. Αν και αυτές οι προβλέψεις δεν είναι εγγυήσεις, δείχνουν μια σαφή τάση ανάπτυξης και υιοθέτησης κρυπτονομισμάτων στο μέλλον.

Σε αυτό το πλαίσιο, είναι σαφές ότι η αγορά κρυπτονομισμάτων εδραιώνεται και γίνεται όλο και πιο σημαντική στην παγκόσμια οικονομική σκηνή. Το Bitcoin παραμένει το κορυφαίο κρυπτονόμισμα, με προοπτικές να φτάσει σε ακόμη υψηλότερα ύψη το 2024. Η έγκριση των ETFs spot bitcoin θα ανοίξει τις πόρτες για θεσμικούς επενδυτές και θα δώσει ώθηση στην αγορά στο σύνολό της.

Η επέκταση των εσόδων της Coinbase και η αυξημένη χρήση των stablecoin αντιπροσωπεύουν μια σημαντική αλλαγή στο οικονομικό τοπίο, με τα ψηφιακά νομίσματα να κερδίζουν έδαφος στον κόσμο των πληρωμών. Ταυτόχρονα, η αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων του πραγματικού κόσμου δημιουργεί νέες επενδυτικές ευκαιρίες και εκδημοκρατίζει την πρόσβαση σε παραδοσιακά περιορισμένα τμήματα.

Με την προβλεπόμενη κυκλοφορία των NFT από την Taylor Swift και την αυξανόμενη χρήση κρυπτονομισμάτων στις διαδικτυακές πληρωμές, μπορούμε να περιμένουμε μεγαλύτερη ενσωμάτωση των κρυπτονομισμάτων στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων. Αυτές οι προβλέψεις υποδεικνύουν ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον για τον κλάδο, με δυνατότητες καινοτομίας, οικονομικής ανάπτυξης και μετασχηματισμών στον τρόπο διεξαγωγής των χρηματοοικονομικών συναλλαγών.

FAQ

Ποια είναι η πρόβλεψη της Bitwise για την τιμή του bitcoin το 2024;

Η Bitwise προβλέπει ότι η τιμή του bitcoin θα φτάσει σε νέο ιστορικό υψηλό των 80 χιλιάδων US$ το 2024.

Τι προβλέπει η Bitwise για την έγκριση των ETFs spot bitcoin;

Το Bitwise προβλέπει ότι τα ETF spot bitcoin θα εγκριθούν και θα κατακτήσουν ένα σημαντικό μέρος της χρηματοπιστωτικής αγοράς.

Ποια είναι η πρόβλεψη της Bitwise για τα έσοδα της Coinbase το 2024;

Η Bitwise προβλέπει ότι τα έσοδα της Coinbase θα υπερδιπλασιαστούν μέχρι το 2024, ξεπερνώντας τις προβλέψεις της Wall Street.

Τι προβλέπει η Bitwise σχετικά με την πραγματοποίηση στοιχείων ενεργητικού και τα έσοδα του ethereum;

Το Bitwise προβλέπει ότι τα μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα θα εισέλθουν στο tokenization των περιουσιακών στοιχείων του πραγματικού κόσμου και ότι τα έσοδα από το ethereum θα υπερδιπλασιαστούν μέχρι το 2024.

Ποιες είναι οι προβλέψεις της Bitwise σχετικά με τα NFT της Taylor Swift και τις διαδικτυακές πληρωμές σε κρυπτονομίσματα;

Το Bitwise προβλέπει ότι η Taylor Swift θα κυκλοφορήσει μια συλλογή NFT και ότι οι βοηθοί τεχνητής νοημοσύνης θα αρχίσουν να χρησιμοποιούν κρυπτονομίσματα για την ολοκλήρωση πληρωμών στο διαδίκτυο.

Είναι εγγυήσεις αυτές οι προβλέψεις;

Όχι, αυτές οι προβλέψεις είναι απλώς οι προβλέψεις του Bitwise και υποδεικνύουν μια τάση ανάπτυξης και υιοθέτησης κρυπτονομισμάτων στο μέλλον.

Σύνδεσμοι πηγών